Zpět
Recept na čištění cév.
350g čerstvého česneku podrtit dřevěným nástrojem a naložit do 200 g 60% lihu
a měsíc nechat stát v temnu.
Pak přecedit (vymačkat) přes plátno a nechat 2 dny ustát. Slít čistou tekutinu.
Uchovávat v temnu.
Použití: Extrakt z česneku kapeme do mléka, lze použít i sušené sójové
mléko.
- První den:
před snídaní do sklenice s mlékem jedna kapka, před obědem dvě kapky a před
večeří tři kapky
- Druhý den:
4 před snídaní, 5 před obědem a 6 před večeří
- Třetí den:
7 před snídaní, 8 před obědem a 9 před večeří
- Čtvrtý den:
10, 11, 12 kapek
- Pátý den:
13, 14, 15 kapek
- Šestý den:
15, 14, 13 kapek
- Sedmý den:
12, 11, 10 kapek
- Osmý den:
9, 8, 7 kapek
- Devátý den:
6, 5, 4 kapek.
- Desátý den
3, 2, 1 kapek
- Potom 25 kapek před každým jídlem až do vyčerpání zásoby.
POZOR:
Nepoužívat tento recept dalších 5 let!!